انواع کندانسور
همانطور که می دانید کندانسور ها نقش مهمی را در صنعت ایفا می کنند این دستگاه در صنایع مختلف وظیفه تقطیر بخار و تبدیل آن به مایع را بر عهده دارد و در اینجا قصد داریم شما را با انواع کندانسور ها آشنا نماییم ولی ابتدا توضیح مختصری از کار کندانسور به شما ارائه می کنیم و سپس انواع کندانسور ها را شرح می دهیم.
کندانسور چیست ؟
کندانسور دستگاهی می باشد که در مدل های مختلفی طراحی می شود اما همه این مدل ها یک وظیفه ثابت دارند و آن هم تبدیل گاز به مایع می باشد. کندانسور ها معمولا از آلیاژ با ضریب انتقال حرارت بالا طراحی و تولید می شوند تا بتوانند عملیات دفع حرارت گاز را به خوبی انجام دهند در کندانسور با دفع حرارت گاز به سیال واسط باعث تبدیل حالت گاز به مایع می شود.
جهت دریافت مشاوره تخصصی رایگان به همراه استعلام بهترین قیمت انواع کندانسور ها همین حالا با شماره 09127444461 تماس بگیرید و یا از طریق گفتگوی آنلاین سایت با ما در ارتباط باشید.
از کندانسور ها در صنایع مختلفی چون پتروشیمی، داروسازی، نفت و گاز، صنایع برودتی و غیره استفاده می کنند که در ادامه انواع آن ها را برای شما شرح می دهیم.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه قطعات استفاده شده در ساخت کندانسور به شما پیشنهاد میکینم که به مقاله اجزای کندانسور مراجعه نمایید.
انواع کندانسور ها
- کندانسور هوایی
- کندانسور هوایی با جریان طبیعی
- کندانسور هوایی با جریان اجباری
- کندانسور آبی
- کندانسور آبی دو لوله
- کندانسور آبی پوسته و کویل مارپیچ
- کندانسور صفحه ای
- کندانسور پوسته و لوله
- کندانسور تبخیری
در بالا انواع کندانسور های صنعتی و غیر صنعتی را برای شما دسته بندی نموده ایم که کندانسور ها با ظرفیت بالا در صنعت کاربرد فراوانی دارند و از کندانسور با ظرفیت پایین در دستگاه ها و تجهیزات خانگی و تجاری استفاده می شود.
جهت دریافت اطلاعات فنی بیشتر در زمینه کندانسور های سردخانه و استعلام قیمت آن به شما پیشنهاد میکنیم به صفحه قیمت کندانسور سردخانه مراجعه نمایید.
انواع کندانسور هوایی
همان طور که در بالا اشاره شد می توان کندانسور های هوایی را به دو گروه مختلف دسته بندی نمود این کندانسور ها با استفاده از هوای محیط عملیات خنک سازی و تبدیل گاز به مایع را انجام می دهند و ساختار اصلی آن ها یک کویل حرارتی می باشد که تشکیل شده از لوله های رفت و برگشتی که روی آن ورق های نازک آلومینیومی که به آن فین می گویند با فاصله کم از یکدیگر قرار گرفته اند.
کندانسور هوایی با جریان طبیعی هوا
این کندانسور در بین انواع کندانسور ها معمولا در ظرفیت های پایینی طراحی و تولید می شود و در صنایع تجاری و خانگی کاربرد دارد و تشکیل شده از یک کویل حرارتی می باشد که فین ها با فاصله از یکدیگر قرار گرفته اند عملکرد این کندانسور به این صورت می باشد که هوای میان کویل پس از دریافت گرما مبرد گرم و سبک شده پس به سمت بالا حرکت می کند و هوای خنک و تازه جایگزین آن می شود و این چرخه ادامه می یابد تا عملیات خنک سازی و تقطیر مبرد به خوبی انجام می شود.
این کندانسور ها بدون نیاز به فن و بر اساس قوانین ترمودینامیکی کار می کنند و انرژی مصرف نمی کند به همین دلیل در تجیهزات برودتی با ظرفیت پایین کاربرد دارد.
کندانسور هوایی با جریان اجباری هوا
این کندانسور با استفاده از یک یا چند فن عملیات خنک سازی را سرعت می دهد در ساخت کویل این کندانسور فاصله فین ها کاهش یافته است تا سطح انتقال حرارت و ظرفیت دستگاه افزایش یابد در این کندانسور هوا با سرعت بالا از میان فین ها عبور می کند و عملیات خنک سازی و تقطیر مبرد را انجام می دهد.
امکان ساخت این کندانسور در ظرفیت بالا امکان پذیر می باشد و می توان از این کندانسور در پروژه های بزرگ صنعتی استفاده نمود.
جهت دریافت اطلاعات فنی در زمینه کندانسور های هوایی به شما پیشنهاد می کنیم از صفحه محصول کندانسور هوایی بازدید نمایید.
انواع کندانسور آبی
شما با اسم انواع کندانسور های آبی در بالا آشنا شدین این کندانسور ها که حرارت مبرد را به آب منتقل می کنند از ظرفیت بالاتری برخوردار می باشند و در زیر از بین انواع کندانسور آبی یک مورد پر کاربرد را برای شما شرح می دهیم.
در بین انواع کندانسور های آبی بیشتر مدل پوسته و لوله کاربرد دارد و دیگر مدل های آن به دلیل کارایی پایین و مشکلاتی که داشتند منسوخ شده اند.
یکی از کمپانی های تولید کننده کندانسور برند آرشه می باشد که شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه کندانسور آرشه مراجعه نمایید.
کندانسور پوسته و لوله
کندانسور پوسته لوله به این صورت طراحی شده است که یک پوسته اصلی وجود دارد که درون آن تعداد زیادی لوله قرار دارد و درون لوله ها آب در جریان می باشد و داخل پوسته از یک سمت مبرد گازی شکل وارد می شود و پس از برخورد با لوله های آب عملیات انتقال حرارت به سرعت انجام می شود و به مایع تبدیل می شوند و سمت دیگر خارج می شود و آب درون لوله ها دائم در گردش می باشند و پس از دریافت گرما دیگر مورد استفاده قرار نمیگیرد مگر اینکه در برج خنک کننده گرمای خود را از دست بدهد و اماده استفاده مجدد شود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه این دسته از کمپرسور ها به شما پیشنهاد میکنیم که به صفحه کندانسور پوسته و لوله مراجعه نمایید.
انواع کندانسور تبخیری
برای کندانسور های تبخیری نمی توان دسته بندی خاصی قرار داد و تنها می توان گفت که در ساخت کندانسور های تبخیری از فن اکسیال یا سانترفیوژی استفاده می شود و عملکرد کلی این دستگاه به این صورت می باشد که یک کویل در میانه بالایی دستگاه قرار دارد و تعدادی نازل آن را دائما خیس نگه می دارند و آب روی سطح کویل گرمای مبرد را دریافت می کند و از پایین کویل هوا به سمت بالا در حرکت می باشد که این حرکت کمک می کند آب پس از دریافت گرمای نهان تبخیر خود بلافاصله از محیط خارج شود و هوای گرم و مرطوب از دستگاه خارج شود.
این شیوه طراحی باعث می شود که بتوان کندانسور را در ظرفیت های بسیار بالایی طراحی و تولید نمود تا در پروژه های بسیار وسیع صنعتی مورد استفاده قرار بگیرد.
همانطور که گفتیم انواع کندانسور تبخیری را می توان بر اساس نوع فن دسته بندی نمود اما یک طراحی متفاوت دیگری که وجود دارد قرار گیری فن در بالای کندانسور می باشد پس می توان انواع کندانسور تبخیری را به 3 حالت دسته بندی نماییم البته قرار دادن فن در بالای دستگاه باعث می شود که پره ها و موتور دستگاه دائما با هوای گرم و مرطوب کندانسور در ارتباط باشد و سریعتر خراب شود.
جهت دریافت اطلاعات فنی در زمینه کندانسور های تبخیری به شما پیشنهاد می کنیم از صفحه محصول کندانسور تبخیری بازدید نمایید.
قیمت انواع کندانسور
کندانسور ها بر اساس ظرفیت و مدل قیمت های متفاوتی دارند و نمی توان قیمت به صورت کاملا دقیق تفکیک قیمتی برای آنها انجام داد اما می توان گفت که کندانسور های آبی در مقایسه با کندانسور های هوایی در ظرفیت یکسان از قیمت تمام شده کمتری برخوردار می باشند و آن هم به این دلیل می باشد که استفاده از فن بر روی کندانسور هوایی قیمت تمام شده آن را افزایش می دهد.
جهت دریافت اطلاعات فنی در زمینه انواع کندانسور ها به شما پیشنهاد میکنیم به صفحه کندانسور مراجعه نمایید.
-
قطعات و اجزای چیلر تراکمیمارس 28, 2023
-
نصب و راه اندازی چیلر تراکمیمارس 25, 2023
-
چیلر سفارشی چیست؟مارس 23, 2023