وظیفه کندانسور چیست ؟

وظیفه کندانسور

در تعریف وظیفه کندانسور باید بگوییم که این وسیله ساده کار بسیار مهمی را در صنعت انجام می دهد و آشنایی با عملکرد این دستگاه بسیار راحت می باشد اما ساخت کندانسور ها نیاز به دانش و تجهیزات مدرنی دارد تا بتوان کندانسور متناسب با نیاز روز طراحی و تولید نماییم.

کندانسور چیست یا وظیفه کندانسور چیست ؟

وظیفه کندانسور ها کاهش دمای سیال ورودی و تبدیل آن به مایع می باشد که این عملیات توسط تجهیزات مناسبی که بر روی کندانسور قرار دارد انجام می شود.

از کندانسور ها در صنایع مختلف چون صنایع برودتی، پتروشیمی، نفت و گاز، داروسازی و غیره استفاده می شود که در اینجا ما قصد داریم بیشتر در زمینه وظیفه کندانسور در سیستم های برودتی به شما توضیح دهیم تا با وظیفه کندانسور در سیستم های برودتی آشنا شوید.

وظیفه کندانسور در سیستم های برودتی تراکمی و جذبی یکسان می باشد و آن خنک کردن مبرد گازی شکل ورودی و تبدیل آن به مایع می باشد در سیستم های برودتی تراکمی مبرد درون کمپرسور ها فشرده می شود که در اثر این عملیات دمای آن افزایش و با ورود به کندانسور دمای آن کاهش می یابد و به دلیل فشار بسیار بالایی که دارد پس از خنک شدن به مایع تبدیل می شود.

جهت دریافت اطلاعات فنی بیشتر در زمینه کندانسور های سردخانه و استعلام قیمت آن به شما پیشنهاد میکنیم به صفحه قیمت کندانسور سردخانه مراجعه نمایید.

وظیفه کندانسور

صنایع برودتی نوری ارائه دهنده انواع کندانسور در سراسر داخل و خارج از کشور می باشد و شما می توانید برای خرید کندانسور در جیرفت و خرید کندانسور در مشهد بر روی لینک های آن کلیک نمایید.

وظیفه کندانسور در سیکل سیستم برودتی تراکمی تبدیل کامل مبرد گازی شکل به مایع می باشد و کندانسور باید به گونه ای طراحی شده باشد که تمام گاز ورودی را به مایع تبدیل کند و دمای آن را به حدی کاهش دهد که پس از خروج مجددا تبدیل به بخار نشود.

مبرد خارج شده باید به صورت مایع وارد مرحله بعدی یعنی اواپراتور شود تا در این مرحله با جذب گرمای محیط از حالت مایع به گاز تبدیل شود و سیکل تبرید تراکمی را تکمیل نماید.

وظیفه کندانسور در سیستم های برودتی جذبی به این صورت می باشد که بخار آب از درون ژنراتور به سمت کندانسور هدایت می شود و با جذب گرمای بخار آب آن را به مایع تبدیل می کند و پس از تقطیر آب به سمت اواپراتور منتقل می شود تا عملیات خنک سازی را انجام دهد.

مطلبی که در بالا ذکر شد شما را با وظیفه کندانسور در چیلر جذبی آشنا نمود و از این سیستم تبریدی فقط می توان در چیلر استفاده نمود و برای سیستم های سرمایشی دیگر استفاده از سیکل تبرید جذبی کارآمد نیست.

برای اینکه بهتر با وظیفه کندانسور ها و نحوه انجام این عملیات آشنا شوید مدل های مختلف کندانسور را به شما معرفی می کنیم و به شما نحوه انجام وظیفه کندانسور های مختلف را شرح می دهیم.

انواع کندانسور

کندانسور ها بر اساس کارکردی که دارند به سه دسته کلی تقسیم می شوند که در زیر برای شما شرح می دهیم.

  • کندانسور هوایی
  • کندانسور آبی
  • کندانسور تبخیری

جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه انواع کندانسور ها به شما پیشنهاد میکنیم که به مقاله انواع کندانسور مراجعه نمایید.

وظیفه کندانسور هوایی

وظیفه کندانسور هوایی تبدیل مبرد گازی شکل به مایع می باشد که برای این کار حرارت گاز ورودی را به محیط اطراف خود منتقل می کند این کندانسور تشکیل شده از یک کویل حرارتی و معمولا تعدادی فن که با ایجاد جریان هوا عملیات انتقال حرارت را افزایش می دهند.

مبرد گازی شکل درون کویل های کندانسور هوایی در جریان می باشد و با برخورد به لوله های آن حرارت خود را به لوله منتقل می کند و برای افزایش ظریب انتقال دما بر روی لوله ها فین های آلومینیومی قرار گرفته است که تا سطح انتقال حرارت افزایش یابد و طی این عملیات مبرد درون کویل به سرعت خنک می شود و هر چه سرعت انتقال حرارت بیشتر باشید کندانسور وظیفه خود را بهتر انجام می دهد.

جهت دریافت اطلاعات فنی در زمینه کندانسور های هوایی به شما پیشنهاد می کنیم از صفحه محصول کندانسور هوایی بازدید نمایید.

وظیفه کندانسور آبی

وظیفه کندانسور آبی همانند دیگر کندانسور ها می باشد و نحوه انجام وظیفه کندانسور آبی در مدل های مختلف این کندانسور متفاوت می باشد و در اینجا به شما وظیفه کندانسور آبی پوسته و لوله که مرسوم ترین نوع کندانسور آبی است را شرح می دهیم.

وظیفه کندانسور

در کندانسور پوسته و لوله مبرد درون پوسته جریان دارد و مایع واسط ما یعنی آب از طریق لوله های درون پوسته در گردش می باشد با برخورد مبرد گازی شکل به لوله های درون کندانسور عملیات انتقال حرارت انجام می شود و حرارت گاز به مایع درون لوله ها منتقل می شود و باعث خنک شدن مبرد می شود پس از خنک شدن مبرد به دلیل فشار بالا دمای پایینی که دارد از حالت گاز به مایع تبدیل شده و از کندانسور خارج می شود.

کندانسور های آبی در مقایسه با کندانسور های هوایی از راندمان بالاتری برخوردار هستند به این دلیل که عملیات دفع حرارت توسط مایع واسط انجام می شود و مایعات نسبت به هوا از ظرفیت گرمایی بالاتری برخوردار هستند در نتیجه وظیفه کندانسور آبی که دفع حرارت گاز می باشد بهتر انجام می شود.

جهت دریافت اطلاعات فنی در زمینه کندانسور های هوایی به شما پیشنهاد می کنیم از صفحه محصول کندانسور آبی بازدید نمایید.

وظیفه کندانسور تبخیری

کندانسور تخیری وظیفه خود را از طریق استفاده از آب و هوا به همزمان انجام می دهد در این کندانسور مبرد همانند کندانسور هوایی وارد یک کویل می شود که آب توسط نازل هایی بر روی این کویل پاشیده می شود و حرارت درون مبرد را جذب می نماید و از سمت دیگر هوا به واسطه فن های بسیاز قوی از زیر کویل وزیده می شود و باعث می شود که قطرات آب پس از جذب گرمای مبرد به سرعت تبخیر شوند و از محیط خارج شوند.

این شیوه طراحی وظیفه کندانسور تبخیری را راحت تر می کند و می توان کندانسور های تبخیری در ظرفیت های بسیار بالایی طراحی و تولید نماییم تا در سیستم های برودتی بسیار وسیع مورد استفاده قرار دهیم.

وظیفه کندانسور

جهت دریافت اطلاعات فنی در زمینه کندانسور های هوایی به شما پیشنهاد می کنیم از صفحه محصول کندانسور تبخیری بازدید نمایید.

در اینجا شما با وظیفه کندانسور ها آشنا شدین و حال می دانید که هر کندانسور وظیفه خود را چگونه انجام می دهد در کندانسور ها معمولا از آلیاژ هایی مانند مس و آلومینیوم استفاده می کنند که ضریب انتقال حرارت بالایی دارند ولی در برخی مواقع امکان استفاده از این آلیاژ های نمی باشد و از لوله ها فولادی و گالوانیزه شده استفاده می کنند تا طول عمر دستگاه افزایش یابد.

جهت دریافت مشاوره تخصصی رایگان به همراه استعلام بهترین قیمت کندانسور همین حالا با شماره 09127444461 تماس بگیرید و یا از طریق گفتگوی آنلاین با ما در ارتباط باشید.

جهت دریافت اطلاعات فنی در زمینه انواع کندانسور ها به شما پیشنهاد میکنیم به صفحه کندانسور مراجعه نمایید.

ارسال یک پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی مطالب …