چیلر

چیلر مرکزی

چیلر مرکزی

استفاده از چیلر مرکزی در ساختمان ها به عنوان سیستم تهویه مطبوع بسیار رایج شده است که سبب افزایش رفاه و کاهش هزینه های انرژی شده است و در ادامه قصد داریم شما را با این دستگاه آشنا نماییم و مزایای استفاده از چیلر مرکزی را برای شما شرح دهیم.

چیلرهای مرکزی به دو صورت تراکمی و جذبی می باشند که استفاده از چیلر جذبی رایج نمی باشد و در محل های خاصی نصب و راه اندازی می شود اما چیلر تراکمی بسیار رایج و قابل استفاده در همه ساختمان ها می باشد که در اینجا اطلاعات لازم را در زمینه چیلر مرکزی تراکمی در اختیار شما قرار می دهیم.

صنایع برودتی نوری ارائه دهنده انواع چیلر مرکزی می باشد و برای شما مشاوره تخصصی رایگان جهت انتخاب و آشنایی با انواع چیلر ها فراهم آورده است شما می توانید برای استعلام بهترین قیمت چیلر مرکزی و دریافت مشاوره تخصصی رایگان با شماره 09127444461 تماس بگیرید و یا از طریق گفتکوی آنلاین سایت با ما در ارتباط باشید.

چیلر مرکزی تراکمی چیست ؟

چیلر مرکزی دستگاهی می باشد که برای تجهیزات تهویه مطبوع آب خنک در حجم بالا تولید می نماید عملکرد این دستگاه به این صورت می باشد که با استفاده از سیکل تبرید خود که شامل سه بخش اصلی کمپرسور، کندانسور و اواپراتور می باشد عملیات کاهش دمای آب را انجام می دهد.

عملکرد دقیق و فنی چیلر به این صورت می باشد که گاز مبرد درون کمپرسور فشرده می شود و سپس به سمت کندانسور هدایت می شود و در این مرحله دمای گاز مبرد کاهش می یابد و به دلیل فشار بالایی که دارد از حالت گاز به مایع تبدیل می شود و به سمت اواپراتور هدایت می شود.

مایع مبرد قبل از ورود به اواپراتور ابتدا از شیر انبساط عبور می کند و دچار افت فشار شدیدی می شود و وارد اواپراتور می شود که به دلیل فشار بسیار پایینی که دارد تمایل به تبخیر شدن پیدا می کند و با دریافت گرمای نهان تبخیر خود از محیط اطراف که سیال ثانویه یا همان  آب می باشد تبخیر می شود و سبب کاهش دمای آب می شود و این چرخه برای گاز مبرد و آب تکرار می شود.

شما می توانید برای اشنایی با قیمت چیلر های مختلف و استعلام دقیق قیمت به صفحه قیمت چیلر هوا خنک مراجعه نمایید.

انواع چیلر مرکزی

چیلر مرکزی تراکمی را می توان به دسته کلی هوا خنک و آب خنک دسته بندی نمود که در ادامه هر کدام را کامل شرح می دهیم.

چیلر مرکزی آب خنک

چیلر مرکزی آب خنک که به آن چیلر آبی نیز می گویند راندمان بالاتری نسبت به چیلر هوایی دارد و دلیل آن هم استفاده از کندانسور آبی در ساختار آن می باشد در این نوع چیلر به دلیل گردش آب در قسمت کندانسور نیاز به سرویس و رسوب زدایی مرتب دارد تا عملکرد چیلر با مشکل مواجه نشود به همین دلیل هزینه های تعمیر و نگهداری این نوع چیلر بیشتر می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه چیلر های آب خنک به شما پیشنهاد می کنیم که به صفحه محصول چیلر آبی  مراجعه نمایید.

چیلر مرکزی

چیلر مرکزی هوا خنک

چیلر مرکزی هوا خنک که به آن چیلر هوایی نیز می گویند مجهز به کندانسور هوایی می باشد و دلیل نام گذاری آن هم بر همین اساس می باشد. چیلر های مرکزی هوا خنک استهلاک پایینی دارند و به همین دلیل هزینه های تعمیر و نگهداری کمی دارند و می توان از آنها در همه ساختمان های اداری و مسکونی استفاده نمود.

چیلر های هوا خنک مرکزی نسبت به چیلر های آبی مرکزی طرفدار بیشتری دارند و دلیل آن هم همین استهلاک پایین و کم دردسر بودن آن می باشد البته باید بدانید که این نوع چیلر برق بیشتری نسبت به چیلر آبی لازم دارد و دلیل آن هم فن ها روی کندانسور دستگاه می باشد.

چیلر مرکزیچیلر هوا خنک قابل استفاده در شرایط آب و هوایی مختلفی می باشد اما راندمان این دستگاه در مناطق مختلف متفاوت می باشد به این دلیل که کندانسور چیلر هوایی برای خنک سازی گاز مبرد از هوای محیط استفاده می کند دمای هوا و رطوبت در راندمان تاثیر گذار می باشد و در مناطق گرم راندمان کاهش می یابد و اگر شرایط هوای منطقه نصب چیلر علاوه بر گرم بودن خشک هم باشد راندمان بسیار افت می کند که پیشنهاد می شود از چیلر آبی استفاده شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه چیلر های هوا خنک به شما پیشنهاد می کنیم که به صفحه محصول چیلر هوا خنک مراجعه نمایید.

اجزای چیلر مرکزی

در ساخت چیلر ها از قطعات و تجهیزات مختلفی استفاده می شود که ادامه به سه دستگاه اصلی اشاره می نماییم.

کمپرسور چیلر مرکزی

در ساخت چیلر مرکزی معمولا از سه مدل کمپرسور پیستونی، اسکرال و اسکرو استفاده می شود که هر کدام دارای ویژگی های مخصوص به خود هستند.

کمپرسور ها توسط کمپانی های مختلفی در سراسر دنیا تولید می شوند که از معتبر ترین آنها می توان به شرکت های کوپلند، بیتزر، دورین و دانفوس اشاره نمود که استفاده از کمپرسور های این کمپانی ها سبب افزایش ضریب اطمینان دستگاه شما می شود.

چیلر ها را بر اساس نوع کمپرسور نیز دسته بندی می نمایند و شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به صفحه چیلر اسکرو مراجعه نمایید.

اواپراتور چیلر مرکزی

در ساخت چیلر مرکزی از اواپراتور آبی پوسته و لوله استفاده می شود و در برخی موارد خاص امکان استفاده از اواپراتور آبی صفحه نیز وجود دارد که این نوع دستگاه باید از آلیاژ مناسبی تولید شده باشد تا راندمان بالا و همچنین مقاومت خوبی در مقابل جریان آب داشته باشد تا عمر مفید آن افزایش یابد.

کندانسور چیلر مرکزی

در زمینه کندانسور ها اطلاعت لازم را اختیار شما قرار دادیم و متوجه شدین که در ساخت چیلر مرکزی می توان از دو نوع کندانسور هوایی و آبی استفاده نمود که مزیت های هر کدام را در بالا شرح داده ایم.

چیلر مرکزی خانگی

چیلر مرکزی خانگی در آپارتمان ها و واحدهای مسکونی، اداری، تجاری و غیره مورد استفاده قرار میگیرد. ظرفیت این نوع چیلرها بر اساس کل واحدهای ساختمان می باشد و دیگر نیازی نیست که برای هر واحد چیلر مجزایی در نظر گرفت. چیلر های مرکزی امکان تامین سرمایش مورد نیاز همه واحد ها را دارند و در صورتی که برخی از واحد ها از سیستم تهویه خود استفاده نکنند چیلر با ظرفیت پایین تری کار می نماید.

این نوع چیلر ها به چیلر خانگی معروف هستند و شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به صفحه چیلر خانگی مراجعه نمایید.

استفاده از چیلر مرکزی یا مینی چیلر ؟

استفاده از چیلر مرکزی سبب کاهش هزینه اولیه خرید دستگاه و کاهش مصرف انرژی می شود این نوع چیلر ها دارای حالت های خاصی می باشند که بر اساس بار برودتی مورد نیاز ظرفیت را کنترل می نمایند و به دلیل نوع ساختاری که دارند انرژی کمتری مصرف می نمایند و از این نوع چیلر ها معمولا در ساختمان های اداری و مجتمع هایی که به صورت یکپارچه می باشند استفاده می شود و کارایی بالایی دارد.

شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه چیلرهای خانگی به صفحه چیلر برای منزل مسکونی مراجعه نمایید.

چیلر مرکزی

اما در ساختمان هایی که به صورت واحد های مستقل می باشند و امکان ایجاد هماهنگی بین این واحد ها وجود ندارد بهتر است که از مینی چیلر های مستقل برای هر واحد استفاده شود تا آسایش و راحتی همه ساکنین افزایش یابد.

قیمت چیلر مرکزی

قیمت چیلر مرکزی به عوامل مختلفی بستگی دارد که مهمترین آن ظرفیت چیلر می باشد و ظرفیت چیلر باید توسط متخصصین به صورت کاملا دقیق بررسی و محاسبه شود تا نیاز شما را برآورده نماید پس از مشخص شدن ظرفیت چیلر عواملی دیگری چون نوع چیلر، برند کمپرسور و دیگر قطعات تاثیر بسزایی در قیمت چیلر شما دارد که به شما پیشنهاد می کنیم از تجهیزات و قطعات با کیفیت استفاده نمایید تا عمر مفید و ضریب اطمینان دستگاه شما افزایش یابد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه چیلر ها به شما پیشنهاد می کنیم که به صفحه محصول چیلر مراجعه نمایید.

دیدگاهی در مورد “چیلر مرکزی
  1. آواتار امامی راد امامی راد گفت:

    سلام ، کارکرد چیلر مرکزی به چه صورت است ؟

    1. آواتار Farzane Azad Farzane Azad گفت:

      سلام ، چسلر مرکزی دارای چند قسمت اصلی است که شامل کمپرسور، مبدل حرارتی، تبخیر‌کننده، کندانسور و سیستم کنترلی است. کارکرد چیلر مرکزی بر پایه یک چرخه سرمایشی است که به صورت زیر است:
      1. کمپرسور: هوای یا مایع خنک‌کننده را فشرده می‌کند و فشار آن را افزایش می‌دهد. این فشار باعث افزایش دما می‌شود.
      2. مبدل حرارتی: مایع خنک‌کننده با افزایش دما به مبدل حرارتی منتقل می‌شود تا دمای آن را کاهش دهد.
      3. تبخیر‌کننده: در این مرحله، مایع خنک‌کننده به صورت گازی و در دمای پایین‌تر از محیط اطرافش تبدیل می‌شود و حرارت مورد نیاز برای این تبدیل از محیط استخراج می‌شود.
      4. کندانسور: گازی شده‌ی مایع خنک‌کننده با انتقال دادن حرارت به محیط اطرافش، دوباره به حالت مایع تبدیل می‌شود.
      5. سیستم کنترلی: این سیستم مسئول کنترل و نظارت بر فشارها، دماها و عملکرد چیلر است.
      به طور خلاصه، چیلر مرکزی با استفاده از فشار و دمای مایع خنک‌کننده، گرمای موجود در مکان را جذب کرده و سپس آن را به بیرون از محیط منتقل می‌کند تا هوا یا محیط مورد نظر را سرد کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *