چیلر

چیلر پیستونی

چیلر پیستونی

چیلر پیستونی یکی از انواع چیلر های تراکمی می باشد که مجهز به کمپرسور سیلندر پیستونی می باشد و در ظرفیت های مختلفی طراحی و تولید می شود که در ایجا قصد داریم شما را با این محصول آشنا نماییم.

صنایع برودتی نوری ارائه دهنده انواع چیلر پیستونی می باشد و شما می توانید برای دریافت مشاوره تخصصی رایگان جهت انتخاب چیلر مناسب و استعلام بهترین قیمت چیلر پیستونی با شماره 09127444461 تماس بگیرید و یا از طریق گفتکوی آنلاین سایت با ما در ارتباط باشید.

چیلر تراکمی پیستونی

چیلر تراکمی پیستونی مجهز به کمپرسور پیستونی می باشد و برای فشرده سازی گاز مبرد از این کمپرسور استفاده می نماید و مانند دیگر چیلر ها سیکل تبرید تراکمی یکسانی دارد و تولید آب خنک برای سیستم های تهویه مطبوع یا دیگر مصارف صنعتی و خانگی می نماید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه چیلرهای تراکمی به شما پیشنهاد می کنیم که به صفحه محصول چیلر تراکمی مراجعه نمایید.

کمپرسور پیستونی چیست ؟

کمپرسور های پیستونی جزو اولین مدل های کمپرسور تبریدی می باشد و فشرده سازی گاز مبرد را با حرکت رفت و برگشتی پیستونی های خود انجام می دهد این دستگاه به صورت 2، 4، 6 و 8 سیلندر طراحی و تولید می شود و با افزایش ظرفیت تعداد سیلندر های آن افزایش می یابد.

در این کمپرسور الکتروموتور پیستون ها را به حرکت در می آورد و گاز مبرد که درون سیلندر قرار دارد توسط حرکت پیستون فشرده و سپس خارج می شود و از سمت دیگر گاز به درون سیلندر مکش می شود.

سیکل تبرید چیلر پیستونی

سیکل تبرید همه چیلر های تراکمی یکسان می باشد به این صورت که گاز مبرد ابتدا به درون کمپرسور مکش می شود و سپس متراکم و به سمت کندانسور هدایت می شود درون کندانسور دمای گاز مبرد کاهش می یابد و به دلیل فشار بالایی که دارد از حالت گاز به مایع تبدیل می شود.

مایع مبرد پس از خروج از کندانسور به سمت اواپراتور هدایت می شود و قبل از ورود به اواپراتور ابتدا از شیر انبساط عبور می نماید و دچار افت فشار شدیدی می شود. درون اواپراتور مایع مبرد به دلیل فشار بسیار پایینی که دارد تمایل به تبخیر شدن دارد و با جذب گرمای نهان تبخیر خود از محیط اطراف از حالت مایع به گاز تبدیل می شود و سبب کاهش دمای محیط بیرونی می شود و سپس گاز مبرد توسط کمپرسور مکش می شود.

آشنایی با چیلر پیستونی

انواع چیلر پیستونی

چیلر های پیستونی خود در مدل های مختلفی طراحی و تولید می شوند که در ادامه به بررسی هر کدام می پردازیم.

چیلر پیستونی هوا خنک

چیلر پیستونی هوا خنک مجهز به کندانسور هوایی می باشد و برای خنک سازی گاز مبرد و تبدیل آن به مایع از این نوع کندانسور استفاده می نماید. راندمان کندانسور های هوایی با توجه به شرایط آب و هوایی متفاوت می باشد و در مناطق و گرم خشک راندمان بسیار پایینی دارد و پیشنهاد می شود که در این مناطق از چیلر های آب خنک استفاده نمایند.

چیلر پیستونی هوا خنک نسبت به مدل آبی مزایای فراوانی دارد که شامل طول عمر بالا و هزینه تعمیر و نگهداری پایین آن می باشد و به همین دلیل نسبت به مدل آبی بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.

چیلر پیستونی هوا خنک

شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه چیلر پیستونی هوا خنک به صفحه محصول چیلر تراکمی هوا خنک مراجعه نمایید.

چیلر پیستونی آب خنک

چیلر پیستونی آبی راندمان بالاتری نسبت به مدل هوایی دارد به این دلیل که مجهز به کندانسور آبی می باشد و این نوع کندانسور به دلیل استفاده از آب برای کاهش دمای گاز مبرد راندمان بالاتری دارد. چیلرهای پیستونی آب خنک نیاز به یک منبع تامین کننده آب برای کندانسور خود دارند که معمولا از برج های خنک کننده استفاده می نمایند و در صورتی که به منابع آزاد آبی دستیابی داشته باشیم می توانیم از آنها استفاده نماییم.

در چیلرهای آبی به دلیل جریان دائمی آب در قسمت کندانسور نیاز به سرویس و شستشو منظم می باشد به همین دلیل هزینه نگهداری این نوع چیلر کمی بالا می باشد و مشکلات خاص خود را دارد.

قیمت چیلر پیستونی

شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه چیلر های آبی به صفحه محصول چیلر تراکمی آب خنک مراجعه نمایید.

کاربرد چیلر پیستونی

از چیلر پیستونی می توان برای تولید خنک در حجم زیاد استفاده نمود و معمولا در کارهای صنعتی مورد استفاده قرار میگیرند و همچنین به عنوان چیلر مرکزی برای ساختمان های بزرگ استفاده می شود.

مزایای چیلر رفت و برگشتی

چیلر پیستونی نسبت به دیگر مدل ها کمی ارزان تر می باشد و دلیل آن هم استفاده از کمپرسور پیستونی می باشد و همچنین کمپرسور پیستونی استفاده شده در ساخت این نوع چیلر به صورت سمی هرمتیک طراحی و تولید شده است به همین دلیل می توان به راحتی آن را تعمیر نمود.

معایب چیلر پیستونی

چیلر سیلندر پیستونی در مقایسه با دیگر مدل ها لرزش و صدا بیشتری تولید می نماید و به همین دلیل برای پروژه های مسکونی انتخاب خوبی نمی باشد. همچنین این نوع چیلر ها را بهتر است در ظرفیت های بالا طراحی و تولید شوند تا راندمان و عمکلردی بهینه داشته باشند.

اجزا چیلر پیستونی

در ساخت چیلر پیستونی از قطعات و تجهیزات مختلفی استفاده می شود که در ادامه به برخی از آنها اشاره می نماییم.

  • کمپرسور
  • اویل سپراتور
  • کندانسور
  • رسیور
  • اکسپنشن ولو
  • اواپراتور آبی
  • ترموستات
  • گیج فشار
  • پمپ آب
  • فیلتر درایر

 

خرید چیلر پیستونی

خرید چیلر تراکمی پیستونی باید با دقت بالایی انجام شود این دستگاه در مناطق مختلف راندمان متفاوتی دارد و باید به درستی انتخاب شود و همچنین در ساخت چیلر از تجهیزات مختلفی استفاده شده است که باید از کیفیت بالای این قطعات مطمئن شوید و سپس برای خرید آن اقدام نمایید و به شما پیشنهاد میکنیم که برای خرید چیلر از مراکز معتبری که خدمات پس از فروش معتبر دارند خرید نمایید.

شما می توانید برای بررسی قیمت مینی چیلرها به صفحه قیمت مینی چیلر مراجعه نمایید و اطلاعات کاملی در این زمینه کسب نمایید.

قیمت چیلر پیستونی

قیمت چیلر پیستونی بر اساس ظرفیت، مدل، تجهیزات، امکانات، برند چیلر و قطعات استفاده شده در آن متفاوت می باشد و هنگام خرید این دستگاه باید به صورت تخصصی این موارد را مورد بررسی قرار دهید و شما می توانید برای خرید چیلر پیستونی از مشاوره تخصصی رایگان کارشناسان ما بهره ببرید و سپس استعلام بهترین قیمت چیلر تراکمی را از کارشناسان ما بگیرید.

شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه چیلرها به صفحه محصول چیلر مراجعه نمایید.

دیدگاهی در مورد “چیلر پیستونی
  1. آواتار منفرد منفرد گفت:

    سلام، چگونه چیلر پیستونی عیب‌یابی می‌شود؟

    1. آواتار Farzane Azad Farzane Azad گفت:

      سلام،برای عیب یابی چیلر پیستونی موارد ذیل را در نظر بگیرید :
      بررسی سطح کیفی گاز:
      بررسی رنگ و سطح کیفی گاز در خطوط می‌تواند نشان‌دهنده مشکلات مانند خرابی کمپرسور یا نشت گاز باشد.
      بررسی دما و فشار:
      بررسی دما و فشار در سیستم تبرید و گرمایش اطلاعات مهمی ارائه می‌دهد. تغییرات ناگهانی ممکن است به مشکلات اشاره کند.
      بررسی فیلترها:
      فیلترهای هوا و مبادل حرارتی باید به دوره‌های منظم بررسی شوند. آلودگی یا گرفتگی آنها می‌تواند باعث کاهش کارایی چیلر شود.
      بررسی تنظیمات کنترل:
      تنظیمات کنترل‌ها و سنسورها باید به دقت بررسی شوند تا مشکلات در تنظیمات سیستم به سرعت تشخیص داده شوند.
      بررسی روغن و سیستم خنک‌کننده:
      بررسی سطح و ویژگی‌های روغن کمپرسور و سیستم خنک‌کننده نیز برای اعتماد به کارکرد صحیح چیلر مهم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *