کندانسور که یک دستگاه بسیار کاربردی در صنایع مختلف می باشد عملکردی ساده دارد ولی ساخت کندانسور نیاز به تکنولوژی بالایی دارد تا بتوانیم کندانسور را تولید نماییم. برای طراحی کندانسور از نرم افزار های طراحی مختلفی استفاده می شود تا طراحی و ساخت کندانسور در ظرفیت های متنوع انجام شود.
وطیفه کندانسور در صنایع مختلف یکسان می باشد و آن هم خنک سازی گاز ورودی و تبدیل آن به مایع می باشد که برای انجام این فرآیند کندانسورها در مدل های متنوعی طراحی و تولید می شوند.
جهت دریافت مشاوره تخصصی رایگان به همراه استعلام بهترین قیمت انواع کندانسور همین حالا با شماره 09127444461 تماس بگیرید و یا از طریق گفتگوی آنلاین سایت با ما در ارتباط باشید.
در ساخت و طراحی کندانسور خلاقیت و نوآوری های زیادی انجام گرفته است که به بهبود عملکرد و کارایی کندانسور های انجامیده است و تولید کندانسور ها را به 3 گروه مجزا کلی تقسیم کرده است و در حال حاضر می توان گفت که طراحی هر کدام از این مدل کندانسور ها متفاوت می باشد.
آشنایی با ساخت کندانسور در مدل های مختلف
برای آشنایی با ساخت انواع کندانسور ها باید شما را با مدل های مختلف این کندانسور آشنا نماییم که در ادامه به معرفی آنها و نحوه ساخت و طراحی کندانسور های مختلف می پردازیم.
جهت دریافت اطلاعات فنی بیشتر در زمینه کندانسور های سردخانه و استعلام قیمت آن به شما پیشنهاد میکنیم به صفحه قیمت کندانسور سردخانه مراجعه نمایید.
انواع کندانسور ها
- کندانسور هوایی
- کندانسور آبی
- کندانسور تبخیری
کندانسور ها بر اساس ویژگی هایی که دارند توسط متخصین جهت استفاده در محل های مختلفی مورد استفاده قرار میگیرند و شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به مقاله انتخاب کندانسور مراجعه نمایید.
ساخت کندانسور هوایی
همانطور که می دانید کندانسور هوایی برای خنک کردن گاز ورودی خود از هوای محیط استفاده می کند و باید گرما را از گاز جذب و به هوای محیط اطراف منتقل نماید و پس از کاهش دمای گاز درون کندانسور و رسیدن به دمای تقطیر به مایع تبدیل و سپس از کندانسور خارج می شود.
کندانسور های هوایی به دو صورت مختلف طراحی و تولید می شوند که در ادامه هر کدام را به صورت مجزا برای شما شرح می دهیم.
طراحی کندانسور هوایی با جریان طبیعی
در ساخت این مدل کندانسور از فن استفاده نمی شود و عملکرد این کندانسور بر اساس قوانین ترمودینامیکی می باشد و طراحی این کندانسور به این صورت می باشد که بر اساس ظرفیتی که دارد از تعدادی لوله رفت و برگشتی تشکیل شده است و جنس این لوله ها معمولا از مس می باشد و بر روی این لوله های مسی ورق های نازک آلومینیومی قرار گرفته است که به آن فین می گویند و این فین ها باید در فاصله مناسبی از یکدیگر قرار بگیرند تا هوا به راحتی از میان آن عبور کند.
وجود فین در ساختار کندانسور باعث می شود سطح انتقال حرارت افزایش یابد و در نتیجه راندمان دستگاه و ظرفیت بیشتری در اختیار ما قرار بگیرد ساخت کندانسور هوایی با جریان طبیعی معمولا در ظرفیت های پایین امکان پذیر و توجیه اقتصادی دارد و برای ظرفیت های بیشتر از مدل های دیگر استفاده می شود.
طراحی کندانسور هوایی با جریان اجباری هوا
طراحی این کندانسور همانند کندانسور هوایی با جریان طبیعی می باشد با این تفاوت که بر روی این کندانسور از یک یا چند فن استفاده می شود و همچنین فاصله بین فین ها برای افزایش ظرفیت کاهش یافته است و به دلیل وجود فن بر روی این کندانسور جریان هوا با فشار زیاد از میان فین ها عبور می کند و گرمای کویل را به خود جذب و باعث می شود گاز درون کندانسور خنک شود.
طراحی کندانسور ها از نحوه قرار گیری لوله ها، سایز لوله ها، تعداد ردیف لوله و فین ها، قطر فین، نحوه قرار گیری فین ها، ضخامت و چندین معیار دیگر در نرم افزار های طراحی بررسی می شود و سپس بر اساس طرح اماده شده کندانسور ساخته می شود.
امکان ساخت کندانسور هوایی در ظرفیت های متنوع امکان پذیر می باشد و امکان استفاده از آن در صنایع مختلف ممکن می باشد.
فن کندانسور هوایی دارای مدل های مختلفی می باشد و برای اطلاع از جزئیات این قطعه شما می توانید به صفحه فن کندانسور مراجعه نمایید.
ساخت کندانسور آبی
کندانسور آبی معمولا به صورت پوسته و لوله طراحی می شود و طراحی این کندانسور به این صورت می باشد که تشکیل شده از یک پوسته که درون آن تعداد بسیار زیادی لوله وجود دارد و این لوله ها با فاصله بسیار کمی از یکدیگر قرار گرفته اند و فضای درون پوسته را پر کرده اند و گاز ورودی با عبور از میان این لوله ها حرارت خود را به لوله منتقل می کند و از حالت گاز به مایع تبدیل می شود.
طراحی کندانسور پوسته و لوله به شیوه های متفاوتی انجام می شود ولی عملیات رفت و برگشت آب درون لوله در هر صورت انجام می شود تا دائما آب خنک درون این دستگاه وجود داشته باشد.
پوسته این دستگاه را معمولا از جنس استیل یا مانیسمان می سازند و جنس لوله های داخل آن از مس یا استیل می باشد که بر اساس نیاز های متنوع طراحی و تولید می شود.
طراحی و ساخت این کندانسور توسط نرم افزار های حرفه توسط متخصصین انجام می شود و در نهایت برای تولید از دستگاه های پیشرفته و جدید استفاده می شود و در نهایت پس از ساخت در حالت های مختلف تحت فشار 30 یا 50 بار مورد تست و آزمایش قرار میگیرند.
طراحی کندانسور تبخیری
طراحی و تولید کندانسور تبخیری به شیوه های متنوعی انجام می شود اما در همه مدل ها با استفاده از عملیات تبخیر سریع، خنک سازی و تقطیر گاز انجام می شود کندانسور تبخیری تشکیل شده از یک کویل حرارتی، نازل های آب، پمپ آب، تشتک جمع آوری آب، فن، بدنه اصلی و چندین قطعه کوچک دیگر که در کنار هم برای عملیات کندانسینگ با هم کار میکنند.
در کندانسور تبخیری آب توسط نازل ها بر روی کویل پاشیده می شود و فشار آب و نحوه پاشش آب به این صورت طراحی شده است که آب صورت قطرات بسیار ریز روی کویل پاشیده می شود و همیشه سطح کویل را می پوشاند این قطرات با دریافت حرارت گاز درون کویل و به کمک جریان باد که از زیر کویل توسط فن ها دمیده می شود به سرعت تبخیر می شوند و حرارت و رطوبت از محیط خارج می شود.
طراحی این کندانسور به این صورت می باشد که آب اضافه روی کویل درون یک تشتک در زیر آن جمع آوری می شود و مجدد توسط پمپ بر روی کویل پاشیده می شود و از طریق شیر ورودی آب تبخیری شده جایگزین می شود و وزش باد از روی سطح آب این تشتک انجام می شود و باعث خنک شدن آب می شود.جهت دریافت اطلاعات فنی در زمینه کندانسور های تبخیری به شما پیشنهاد می کنیم از صفحه محصول کندانسور نیک بازدید نمایید.
جهت دریافت اطلاعات فنی در زمینه انواع کندانسور ها به شما پیشنهاد میکنیم به صفحه کندانسور مراجعه نمایید.
دیدگاهی در مورد “طراحی و ساخت کندانسور”
سلام ، آیا شرکت نیک امکان ساخت کندانسور نیک هوایی را دارد ؟
سلام بله می توانید با همکاران ما در سایت برودتی نیک تماس بگیرید و سفارش ساخت کندانسور هوایی خود را ثبت کنید.