محاسبه ظرفیت کندانسور

محاسبه ظرفیت کندانسور

برای محاسبه ظرفیت کندانسور باید چندین متغیر را مشخص نماییم و همچنین هنگام محاسبه ظرفیت کندانسور یکسری نکات برای انتخاب کندانسور در شرایط اقلیمی مختلف برای ما مشخص می شود که می توانیم ابتدا این موارد را در اختیار شما قرار دهیم تا انتخاب و محاسبه ظرفیت کندانسور برای شما راحت تر شود.

در مناطق با آب و هوای گرم و خشک ظرفیت کندانسور هوایی به شدت کاهش می یابد و با اینکه کندانسور شما از ظرفیت بالایی برخوردار می باشد در این مناطق افت راندامان دارید و باید از کندانسورهای آبی یا تبخیری استفاده نمایید.

همچنین استفاده از کندانسور های تبخیری در محیط های شرجی و مرطوب توصیه نمی شود و می توانید از کندانسور های هوایی استفاده نمایید به این دلیل که در این محیط ها عملیات تبخیر به خوبی انجام نمی شود.

همانطور که می دانید محاسبه ظرفیت کندانسور امری بسیار مهم می باشد به این دلیل که اگر کندانسور نتواند تمامی مبرد ورودی را به مایع تبدیل کند و بخش از آن را به صورت گاز خارج نماید به سیستم برودتی آسیب می زند و همچنین باعث افت راندمان کل سیستم می شود.

کندانسور ها در سیستم برودتی وظیفه خنک نمودن گاز خروجی از کمپرسور و تبدیل آن به مایع را بر عهده دارند هر چه سیستم برودتی ما ظرفیت بالاتری داشته باشد باید از کندانسور های قوی تری استفاده نماییم تا حجم مبرد بیشتری را آماده ورود به اواپراتور نماید.

جهت دریافت مشاوره تخصصی رایگان به همراه محاسبه ظرفیت کندانسور مورد نیاز خود با شماره 09127444461 تماس بگیرید و یا از طریق چت آنلاین سایت با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

محاسبه ظرفیت کندانسور

معیار محاسبه ظرفیت کندانسور

برای محاسبه ظرفیت کندانسور به اطلاعات زیر نیاز داریم :

  • بار کندانسور
  • دمای تقطیر
  • نوع مبرد
  • اختلاف دمای کندانسور

برآورد اختلاف دمای کندانسور در محاسبات

برای به دست آوردن اختلاف دمای کندانسور باید اطلاعات دقیقی از شرایط اقلیمی محیط داشته باشید و با استفاده از بیشترین دمای منطقه در طول سال این محاسبات را انجام می دهیم و تفاضل دمای گرمترین روز سال با دمای سطح کندانسور اختلاف دمای کندانسور می نامیم. که به صورت کلی برای مناطق مختلف به صورت زیر دسته بندی نموده ایم.

  • در مناطق با آب و هوای گرم سیر اختلاف دمای کندانسور را بین 5 تا 8 درجه سانتی گراد
  • در مناطق با آب و هوای معتدل اختلاف دمای کندانسور را بین 10 تا 12 درجه سانتی گراد
  • در مناطق با آب و هوای سرد سیر اختلاف دمای کندانسور را بین 12 تا 15 درجه سانتی گراد

جهت دریافت اطلاعات فنی بیشتر در زمینه کندانسور های سردخانه و استعلام قیمت آن به شما پیشنهاد میکنیم به صفحه قیمت کندانسور سردخانه مراجعه نمایید.

برآورد بار کندانسور در محاسبه ظرفیت کندانسور

مبرد در سیکل تبرید دو مرحله حرارت آن افزایش می یابد یکی حرارتی که داخل اواپراتور جذب می نماید و دیگری گرمایی که هنگام فشرده سازی درون کمپرسور به آن اضافه می شود که جمع این دو بار کندانسور را مشخص می کند.

پس از مشخص شدن این دو مقدار میتوانیم بار کندانسور را محاسبه نماییم و آماده محاسبه ظرفیت کندانسور می شویم و با مراجعه به جدول ظرفیتی کندانسور این عملیات را انجام می دهیم.

جدول ارائه شده برای محاسبه ظرفیت کندانسور نیک می باشد و برای محاسبه ظرفیت کندانسور های مختلف می توانید به صفحه کندانسور مربوطه مراجعه نمایید به عنوان مثال جهت دریافت اطلاعات در زمینه کندانسور تبادل کار بر روی لینک آن کلیک نمایید.

محاسبه ظرفیت کندانسور

در این جدول ظرفیت دفع حرارت کندانسور نیک مدل NUC بر اساس مبرد R22 و حداکثر دمای محیط 32 درجه سانتی گراد و اختلاف دمای تقطیر و دمای محیط 15 در نظر گرفته شده است.

فرمول محاسبه ظرفیت کندانسور به صورت زیر می باشد :

Qn = Qr * C1 * C2 * C3 * C4

که در این فرمول یکسری ضریب های اصلاح داریم تا با استفاده از این ضرایب بتوانید محاسبه ظرفیت کندانسور را برای دمای های مختلف، مبردها، ارتفاع از سطح دریا و اخلاف دمای کندانسور به درستی محاسبه نمایید که این مقادیر در جدول های زیر آورده شده است.

محاسبه ظرفیت کندانسور

برای درک بهتر این محاسبات یک نمونه محاسبه ظرفیت کندانسور را برای شما انجام میدهیم.

در شرایطی که ظرفیت اواپراتور سیستم برودتی برابر با 20kW می باشد و توان ورودی کمپرسور 8kW می باشد و و حداکثر دمای محیط برابر با 42 درجه می باشد و دمای سطح کندانسور برابر با 52 درجه است و از گاز R404 برای انجام عملیات خنک سازی استفاده می کنیم محاسبه ظرفیت کندانسور را انجام می دهیم و همچنین ارتفاع از سطح دریا برابر با 1000 متر می باشد.

Qn = Qr * C1 * C2 * C3 * C4 = 28 * 1.49 * 0.98 * 1.09 * 1.04 = 46.4 kW

که بر اساس محاسبات فوق کندانسور NUC 250ET مناسب این سیستم برودتی می باشد.

همانطور که مشاهده نمودین این محاسبات برای یک کندانسور هوایی انجام شد می توان برای دیگر کندانسور های آبی و تبخیری هم بر اساس جدول های ارائه شده توسط کارخانه محاسبات کاملی را انجام دهید و کندانسور مناسب سیستم برودتی خود را انتخاب نمایید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کندانسور های آبی به شما پیشنهاد می کنیم که به محصول کندانسور آبی مراجعه نمایید.

در این مثال ما حتی فاصله منطقه نصب کندانسور از سطح دریا را هم در نظر گرفتیم تا محاسبه ظرفیت کندانسور کاملا دقیق انجام شود هر چه این محاسبات دقیق تر باشد عملکرد کلی سیستم برودتی و کندانسور شما بهتر می باشد و راندمان شما افزایش می یابد و می توانید بیشترین بهره را از تجهیزات خود ببرید.

از کندانسور ها در تمامی تجهیزات برودتی مانند سردخانه ها، چیلر، آیس بانک، تونل انجماد و غیره مورد استفاده قرار میگیرد و به همین دلیل جزو قطعات مهم در صنعت برودت می باشد از وسیله در صنایع مختلف دیگری چون پتروشیمی، دارو سازی، نفت و گاز و نیروگاه ها مورد استفاده قرار میگیرد که برای محاسبه ظرفیت آن فرمول و روش های دیگری وجود دارد.

جهت آشنایی با کندانسور های مورد استفاده در ساخت چیلر به مقاله کندانسور چیلر چیست مراجعه نمایید.

برای انجام دقیق محاسبه ظرفیت کندانسور می توانید با کارشناسان صنایع برودتی نوری در ارتباط باشید تا برای شما انتخاب کندانسور شما را به صورت کاملا تخصصی انجام دهند و بهترین خدمات را به شما عرضه نمایند.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه کندانسور های می توانید به صفحه کندانسور مراجعه نمایید.

ارسال یک پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی مطالب …