کمپرسور چیلر یا همان موتور چیلر مهمترین بخش چیلر می باشد که سیکل تبرید چیلر را به حرکت در می اورد این موتور دارای مدل های مختلفی می باشد که در ظرفیت های متنوعی طراحی و تولید می شود و در اینجا قصد داریم شما را با این موارد آشنا نماییم.
صنایع برودتی نوری ارائه دهنده انواع کمپرسور چیلر می باشد و برای شما مشاوره تخصصی رایگان جهت انتخاب و آشنایی با انواع کمپرسور چیلر فراهم آورده است شما می توانید برای استعلام بهترین قیمت کمپرسور چیلر و دریافت مشاوره تخصصی رایگان با شماره 09127444461 تماس بگیرید و یا از طریق گفتکوی آنلاین سایت با ما در ارتباط باشید.
کمپرسور چیلر چیست ؟
کمپرسور چیلر یا همان موتور چیلر وظیفه به گردش در آوردن گاز مبرد و فشرده سازی آن را بر عهده دارد در ساخت چیلر ها معمولا از 3 مدل کمپرسور پیستونی، اسکرال و اسکرو استفاده می شود که نحوه فشرده سازی هر کدام از این کمپرسور های چیلر متفاوت می باشد.
کار کمپرسور در چیلر
همانطور که در بالا اشاره نمودیم کار کمپرسور فشرده سازی مبرد و به گردش در آوردن آن در سیکل تبرید می باشد. عملکرد دستگاه چیلر بر اساس قوانین ترمودینامیکی می باشد به این صورت که مبرد درون کمپرسور فشرده می شود و بر اثر فشار مکانیکی وارد بر آن دمای آن افزایش می یابد سپس این گاز فشرده و داغ به سمت کندانسور هدایت می شود.
درون کندانسور دمای گاز کاهش می یابد و به دلیل فشار بالایی که دارد به مایع تبدیل می شود و سپس از کندانسور خارج شده و به سمت اواپراتور هدایت می شود که البته قبل از ورود به اواپراتور ابتدا از شیر انبساط عبور و دچار افت فشار شدیدی می شود و هنگامی که وارد اواپراتور می شود تمایل به تبخیر شدن پیدا می کند و با دریافت گرمای نهان تبخیر خود از محیط اطراف به گاز تبدیل می شود و محیط اطراف را خنک می نماید و سپس به کمپرسور باز میگردد.
شما می توانید برای اطلاع از قیمت چیلرهای های مختلف بر اساس نوع و ظرفیت به صفحه قیمت چیلر مراجعه نمایید.
انواع کمپرسور چیلر
همانطور که در بالا اشاره نمودیم کمپرسور چیلر دارای 3 مدل کلی می باشد که در ادامه بیشتر توضیح می دهیم.
- کمپرسور چیلر پیستونی
- کمپرسور چیلر اسکرو
- کمپرسور چیلر اسکرال
کمپرسور چیلر پیستونی
با گسترش استفاده از کمپرسور های اسکرو و اسکرال، کمپرسور های پیستونی کاربرد کمتری در ساخت چیلر ها پیدا کرده اند و نحوه فشرده سازی گاز در کمپرسور پیستونی به این صورت می باشد که ابتدا مبرد بر اثر حرکت پیستون به داخل سیلندر مکش می شود و سپس با حرکت پیستون به سمت انتهای سیلندر عملیات فشرده سازی انجام می شود.
کمپرسور های پیستونی به دلیل نوع طراحی که دارند صدای زیادی تولید می نمایند و همچنین مصرف انرژی بالایی دارند و از سوی دیگر امکان کنترل ظرفیت ندارند و یا اگر دارند بسیار ضعیف می باشد که سبب استهلاک بالا به همراه طول عمر پایین می شود.
کمپرسور های پیستونی معمولا به صورت سمی هرمتیک طراحی می شوند و در صورت بروز مشکل به راحتی تعمیر می شوند و هزینه های تعمیر و نگهداری پایینی دارند.
کمپرسور چیلر اسکرو
کمپرسور اسکرو راندمان بالایی دارد و در ساخت چیلر کاربرد فراوانی دارد و به دلیل استهلاک پایین و کم بودن صدا آن کاملا مناسب استفاده در چیلر می باشد. این دسته از کمپرسور ها معمولا مجهز به سیستم کنترل ظرفیت می باشند که سبب کاهش مصرف انرژی و افزایش عمر مفید کمپرسور می شود.
کمپرسور اسکرو از دو محور مارپیچ تشکیل شده است که بر اثر چرخش این دو محور درون یکدیگر مبرد فشرده سازی می شود طراحی این محور بسیار دقیق انجام شده است تا عملیات فشرده سازی در حجم زیادی انجام شود و همچنین صدای عملکرد این دستگاه بسیار پایین می باشد.
کمپرسور های اسکرو همانند کمپرسور پیستونی معمولا دارای ساختار سمی هرمتیک می باشند و تعمیر و نگهداری آن آسان می باشد.
کمپرسور چیلر اسکرال
کمپرسور های اسکرال مناسب ترین گزینه برای استفاده در ساخت چیلر می باشند به این دلیل که استهلاک آن نسبت به دو مدل دیگر بسیار پایین می باشد و صدای عملکرد آن از کمپرسور اسکرو هم کمتری می باشد که دلیل آن کاهش قطعات متحرک درون کمپرسور می باشد.
کمپرسور اسکرال دارای یک محور مارپیچ متحرک و یک محور مارپیچ ثابت می باشد و با گردش محور متحرک درون محور ثابت عملیات فشرده سازی انجام می شود.
ظرفیت کمپرسور های اسکرال معمولا نسبت به دو مدل دیگر کمتر می باشد اما برای ساخت چیلر در ظرفیت های بالا می توان از چند کمپرسور اسکرال جهت فشرده سازی مبرد استفاده نمود به همین دلیل امکان استفاده از کمپرسور اسکرال در ساخت انواع چیلر های امکان پذیر می باشد.
کمپرسور های اسکرال راندمان و طول عمر بالایی دارند و طراحی ساختار آن به صورت هرمتیک می باشد که در صورت بروز مشکل امکان تعمیر آن دشوارتر از کمپرسور های سمی هرمتیک می باشد.
جهت آشنایی بیشتر با چیلرهای اسکرال به شما پیشنهاد می کنیم که به صفحه چیلر اسکرال مراجعه نمایید.
برترین برندهای کمپرسور چیلر
کمپرسور چیلر باید از برترین برندهای جهان باشد تا ضریب عملکرد و اطمینان بالایی داشته باشد تا استفاده از چیلر برای شما راحتی لازم را فراهم آورد در ادامه به معرفی این برندها می پردازیم.
کمپرسور چیلر کوپلند
کمپرسور کوپلند از برترین برندهای کمپرسور می باشد و کمپرسور اسکرال مناسب برای چیلر ها را تولید می نماید این کمپانی زیر مجموعه شرکت امرسان آمریکا می باشد و در ساخت کمپرسور های خود از تکنولوژی بسیار بالایی استفاده می نماید.
کمپرسور چیلر بیتزر
کمپانی بیتزر آلمان هم از بزرگترین و برترین شرکت های اروپایی تولید کننده کمپرسور می باشد و کمپرسور های تولیدی این شرکت بسیار متنوع می باشد و انواع کمپرسورهای پیستونی، اسکرال و اسکرو را تولید می نماید.
کمپرسور چیلر دانفوس
کمپانی دانفوس دانمارک از دیگر برندهای تولید کننده کمپرسور در جهان می باشد که کیفیت ساخت تجهیزات این کمپانی بسیار بالا و بر اساس تکنولوژی های مدرن می باشد کمپرسور های دانفوس مورد استفاده در ساخت چیلر از نوع اسکرال می باشد و نوع دیگر از کمپرسور ها با تکنولوژی بسیار بالا هم دارد که با نام oil free یا Magnetic Bearing شناخته می شوند.
صنایع برودتی نیک نوری ارائه دهنده انواع چیلر در سراسر داخل و خارج از کشور می باشد و شما می توانید برای خرید چیلر در افغانستان نیز بر روی لینک آن کلیک نمایید.
قیمت کمپرسور چیلر
قیمت کمپرسور چیلر بر اساس معیار های مختلفی چون ظرفیت، مدل، برند، تکنولوژی کمپرسور و چند معیار جزئی دیگر مشخص می شود که هر کدام از این فاکتورها تاثیر بسزایی در قیمت تمام شده کمپرسور چیلر دارد.
خرید کمپرسور چیلر باید با راهنمایی دقیق متخصصین انجام شود تا کمپرسور در ظرفیت مناسب با چیلر شما انتخاب شود و همچنین همه جوانب را بررسی نمایند و بهترین گزینه را به شما پیشنهاد نمایند که صنایع برودتی نوری با ارائه خدمات مشاوره تخصصی رایگان شما را در این امر یاری می نماید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه چیلر ها به شما پیشنهاد می کنیم که به صفحه محصول چیلر مراجعه نمایید.
دیدگاهی در مورد “کمپرسور چیلر”
سلام ، قیمت کمپرسور چیلر به چه صورت محاسبه می شود ؟
سلام، قیمت کمپرسور چیلر میتواند بسیار متغیر باشد و به عوامل مختلفی مانند نوع و اندازه کمپرسور، برند، کارایی، ظرفیت سرمایشی، فناوریهای مورد استفاده و بازار مربوطه بستگی دارد. همچنین، تغییرات در بازار، تکنولوژیهای جدید و شرایط اقتصادی نیز میتوانند بر قیمت کمپرسورهای چیلر تأثیر بگذارند.
علاوه بر قیمت خود کمپرسور، هزینه نصب، نگهداری، و قطعات جانبی مورد نیاز برای نصب و بهرهبرداری صحیح از چیلر نیز باید در نظر گرفته شود.
برای دانستن قیمت دقیق یک کمپرسور چیلر، توصیه میشود که با کارشناسان ما در صنایع برودتی نیک نوری تماس بگیرید تا استعلام قیمت دقیق کمپرسور چیلر برای شما بفرستیم.